Horze Næstved følger til en hver tid de gældende retningslinjer og restriktioner i forhold til corona-situationen i Danmark. Personalet bærer mundbind, der er sat sikkerhedsafskærmning ved kassen, der er håndsprit ved døren og vi er opmærksomme på antallet af kunder i butikken således at der kan være god afstand til hinanden. For kunder der besøger os er mundbind påkrævet (vi tager naturligvis hensyn til dem der er fritaget). Har du tegn på sygdom/symptomer, beder vi dig besøge os en anden dag når du er frisk igen.

Foretrækker du at shoppe hjemmefra, har vi jo nu en webshop du kan frit benytte dig af. Vores webshop er stadig under udvikling, og selvom vi har fået størstedelen af vores produkter op, så har vi fortsat et større sortiment i butikken end her på EquiRider.dk. Føler du derfor du mangler noget, så må du hjertens gerne tage kontakt til os! I butikkens åbningstider kan vi svare dig med det samme.

Vi tilbyder både forsendelse af dine varer eller afhentning på butikkens adresse; dette gælder uanset om du vælger at lægge din ordre digitalt her på EquiRider.dk eller igennem telefon/chat med os i Horze Næstved.

Tak for at I passer på hinanden.

     – Team Horze Næstved

Senest opdateret: 6. april 2021