Tidligere afholdte arrangementer

Foredrag med Ditte Young: Sådan opnår du et forbedret partnerskab med din hest

Din hest og dig smelter sammen til én når I er sammen. I det partnerskab finder du et frirum og en sjæl, som forstår dig lige som du er. Men for at opnå en balanceret relation kræver det også, at du forstår hvem din hest er på alle punkter både telepatisk, energetisk, mentalt og på det fysiske plan.

Ditte vil lave en live demonstration med én af deltagernes heste denne aften. Der trækkes lod blandt alle deltagerne, som har købt en billet inden foredrags aftenen og den der vinder pladsen, får direkte besked. Det kræver blot, at du husker at tage et helfigurs billede med af din hest i farver, hvor den er alene i billedet.

Dato: 26. September 2022
Tid: 18:30 – 20:30

Store Hestedag

Kom og oplev årets Store Hestedag! En fantastisk weekend for hestefolk og hundefolk med mange oplevelser for både de to-benede og fir-benede!

Igen i år tager vi naturligvis med. Vi pakker biler og trailer med et lækkert udvalg fra butikken, så vi har en masse spændende tilbud med til vores stand.

Kom forbi og hils på os!

Dato: 3. – 4. September 2022

Dyrskuepladsen
Darupvej 19
Roskilde

Se mere på Store Hestedags Hjemmeside

Foredrag med Camilla Stormont: Kan heste flyve?

Få et indblik i hestens adfærd, samspil med mennesker og hvorfor vi nogen gange møder problemer, der er svære at løse.

Camilla Stormont ejer til dagligt Adfærdscenter v/Camilla Stormont i Odense. Her kan heste og mennesker med kommunikationsproblemer søge hjælp og vejledning hvis tingene er begyndt at gå skævt, samt få undervisning for at opnå større forståelse for hestens sprog.

Uanset om du er galopjockey, dressurrytter, turrytter eller har verdens bedste shetlandspony i baghaven, så er der altid hjælp at hente og mulighed for at blive klogere på samspillet mellem dig og din hest.

Dato: 17. August 2022
Tid: 18:30 – 20:30