Forsendelse

Vi sender med GLS og tilbyder både levering til din privatadresse og til pakkeboks.

Vi bestræber os på at levere fra dag til dag på hverdage ved at pakke og afsende din ordre samme dag vi modtager den. Der kan dog forekomme forsinkelser ved lagerfejl, højsæsoner og under kampagner. I disse tilfælde tager vi naturligvis kontakt til dig for at holde dig opdateret om din ordre. Levering til Bornholm, de små øer og udlandet kan have længere leveringstid.

Horze Næstved/EquiRider kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser forårsaget af forhold hos leveringsfirmaerne.

Vi sender altid med sporing/track & trace, og du vil modtage en SMS og/eller e-mail når din pakke er afsendt fra os. Herfra kan du spore din pakke under hele forsendelsen.

Enkelte produkter sendes ikke, og skal afhentes i butikken. Dette vil være nævnt på produktsiden på de pågældende produkter.

Fragtomkostninger

Vores standard fragtpris til leveringer i Danmark er 39kr. til pakkeshop/boks, eller 59kr. for hjemmelevering til din adresse. For små ordrer under 79kr. tillægger vi dog et fragtgebyr på 40kr. Vi har fri fragt til pakkeshops i Danmark på almindelige køb over 499kr.

LandVærdi af kurv *LeveringsmetodePrisLeveringstid
DanmarkFra 0 kr.Afhentning i butikGratis1 hverdag
DanmarkUnder 79 kr.Til GLS Pakkeshop79 kr.1-3 hverdage
DanmarkUnder 79 kr.Hjemmelevering99 kr.1-3 hverdage
Danmark79-498 kr.Til GLS Pakkeshop39 kr.1-3 hverdage
Danmark79-498 kr.Hjemmelevering59 kr.1-3 hverdage
DanmarkFra 499 kr.Til GLS PakkeshopGratis1-3 hverdage
DanmarkFra 499 kr.Hjemmelevering59 kr.1-3 hverdage
EuropaFra 79 kr.Alle tilgængelige169 kr.2-6 hverdage
AndreFra 399 kr.Alle tilgængelige299 kr.5-14 hverdage

* Vær opmærksom på at nogen produkter har særlige leveringsomkostninger/forhold, og er derfor ikke omfattet af reglerne om kurvens værdi, forsendelsesmetoder og leveringstid. Typisk vil dette være ved store pakker (pakker længere end 115cm, eller pakker større end 60x60cm). Ved store pakker tillægges et fragtgebyr på 80kr. i Danmark (100kr. til udlandet). Det vil altid fremgå på produktsiden hvis der er særlige leveringsforhold på produktet.