Nyoprettet stilling: Butikschef i Horze Næstved

Interesserer du dig for ledelse, ridning og service, og vil du stå i spidsen for vores fysiske butik Horze Næstved? Vi leder efter en butikschef som er en fantastisk rollemodel, har overskud og bringer god energi til vores arbejdsplads.

 

Vi er en rideudstyrsbutik på 700 kvm beliggende i Næstveds Erhvervsområde tæt på Næstved Storcenter. Vi åbnede i 2011 og har ikke kigget os tilbage siden da; vi har udvidet og udviklet os, og det har branchen og kunderne i den grad også. Vi har op imod 100 forskellige leverandører for at kunne tilbyde et bredt udvalg af udstyr, vi arbejder hver dag på at indfri de stigende forventninger til service og faglighed hos medarbejderne og vi er blevet digitaliseret og har åbnet webshop. Der er nu skabt rum og behov for en butikschef der kan gå foran og bringe vores vision om at være Syd- & Midtsjællands foretrukne rideudstyrsbutik i spil. 

Arbejdsbeskrivelse

Som butikschef hos os har du det overordnede ansvar for butikken. Det vil sige at det er dit ansvar at butik, medarbejderfaciliteter, lager og udendørs arealer fremstår trimmet, indbydende og har en god atmosfære. Vores butik skal altid være salgsklar og du vil helt naturligt være en del af den daglige drift, have timer på gulvet og skabe gode relationer til vores dejlige kunder.
Opgaver vi sammen skal udvikle og støtte hinanden i:

 • At få skabt en kunderejse der giver optimale forudsætninger for at vores kunder kommer igen og anbefaler os.
 • Fastholde overblikket og styre efter vores KPI’er såsom lageromsætningshastighed, medarbejderomkostninger etc.

 

Ovenstående kræver at du er nærværende og tilgængelig i din rolle og derfor er det en stilling hvor du skal være fysisk i butikken, og være en del af den daglige drift med fokus på ledelse af medarbejdere. Det praktiske arbejde og opgaver vil fylde mest i din dagligdag og det administrative vil have en mindre rolle.

Butikken har åbent 6 dage om ugen og der er yderligere timer at dække ved højtider, skolelagte ferier, status, på messer etc. Som en del af lederteamet forventer vi at du stiller dig i front på disse vagter.

Din overordnede og sparringspartner vil være Heidi Nielsen som ejer og driver Horze Næstved, samt vores hjemmeside www.equirider.dk.
Vi er en familieejet virksomhed og arbejder ud fra en flad organisationsstruktur. Det vil sige at vi har færre ledelseslag og vores medarbejdere er bemyndiget til, og forventet af, at tage ansvar for en lang række beslutninger i det daglige arbejde. Det kræver selvledelse, disciplin og punktlighed fra medarbejderne, hvilket vi håber at du som butikschef kan motivere og støtte dem til at navigere i.

Netop medarbejderne er kernen i vores virksomhed og du bliver en del af vores team på 7 personer. Vi har alle forskellige spidskompetencer og eftersom at vi er en lille virksomhed er det vigtigt for os at kunne samarbejde med alle, da opgaverne i vores daglige arbejde er tæt forbundne. Du vil som butikschef være en nøgleperson der byder ind med saglig kritik, revurdering og forbedring af arbejdsgange- og rutiner, samt opfølgning på disse. Vi forventer at du går forrest som en god rollemodel og altid inviterer til åben kommunikation, samarbejde og gør dig umage med at kende medarbejdernes kompetencer og kan sætte ind med videreudvikling af dem.
Dit medarbejderansvar indeholder:

 • Løbende træning og uddannelse af alle medarbejdere
 • Afholdelse af medarbejdersamtaler- og møder
 • Planlægning af vagter, ferie og håndtering ved sygdom
 • Rekruttering og dannelse af vores team

 

Ansættelsesvilkår

 • Fuldtidsstilling
 • Løn efter kvalifikationer

 

Dine kvalifikationer

Vi leder efter dig som er en erfaren leder med flair for daglig drift og planlægning. Vi forventer ikke at du ved alt om rideudstyr, forskellige leverandører, samt foder og tilskud – det skal vi nok lære dig og give dig mulighed for at vokse med opgaven.

Need to have

 • Stærke ledelseskompetencer
 • Løsnings- og detaljeorienteret
 • Kompetencer inden for salg, service og økonomi
 • Punktlig, kommunikativt og administrativt
 • Erfaring med kassesystemer og lagerstyring (POS, vi bruger EasyPos)

Nice to have

 • Erfaring med vagtplanlægning

 

Kontakt & Forløb

Er vi et match? Send os din ansøgning, CV med referencer og skriv kort om dig selv til job@equirider.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vi kalder løbende ind til samtale. Ansøgningsfristen er mandag d. 8. februar 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Nielsen på tlf. 20 86 90 86.

Hvis du bliver kontaktet vil det videre forløb indebære en-to samtaler og en prøveperiode på 3 måneder inden fastansættelse.

Tlf. 55 73 33 00

Åbningstider 

Mandag – Fredag kl. 10-17.30  |  Lørdag kl. 10-15  |  Søndag lukket