Kontakt os

Du kan tage kontakte til os via e-mail, telefon og chat.
Uanset hvordan du foretrækker at komme i kontakt med os, så er vi altid klar til at gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Følg os

Vi er med på Facebook og Instagram! Følg os for gode tilbud, arrangementer, inspiration og til en god debat mellem hestefolk

Vi besvarer også henvendelser igennem vores Facebook-side. Du kan kontakte os til hver en tid på Messenger, og vi vender tilbage til dig indenfor butikkens åbningstider.

Vi afholder også jævnligt Live Auktion, som foregår igennem vores Facebook-side.

Equirider.dk

EquiRider.dk er Horze Næstveds helt egen webshop. Det er samme lager, samme mennesker bag og den samme gode service vi yder til dig som kunde.

Så hvad enten du foretrækker at kontakte os via e-mail, på chat, over telefonen eller med et besøg i vores butik, så er vi altid klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig om alt indenfor ridesportens verden!

Ønsker du at sende os en ansøgning til job eller praktik, så skriv i stedet en mail til job@equirider.dk. Se nuværende jobopslag eller læs om praktik hos os på siden Job og praktik i Horze Næstved.

Har du spørgsmål eller oplever du problemer specifikt vedrørende din oplevelse med vores hjemmeside, så skriv meget gerne til os på webshop@equirider.dk; så kommer din mail direkte til vores webudvikler – også udenfor åbningstid!

Horze Næstved

Horze Næstved
Profilbuen 1
4700 Næstved
Se på kort

naestved@horze.com
55 73 33 00 *

Åbningstider i butikken

Mandag-Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: Lukket

* Telefonen besvares i butikkens åbningstider.